U wilt zelf de uitvaart van uw dierbare verzorgen?

Soms wil een familie of bekende van de overledene de uitvaart van A tot Z zelf regelen. Na enige tijd ziet iemand soms door de bomen het bos niet meer en bellen tot slot toch maar naar een uitvaartondernemer.
Eigenlijk is dat best wel jammer omdat dit nu juist niet te bedoeling was. U wilde dit zelf doen en dat kan om uiteenlopende redenen zijn;  u had het beloofd, u wilt op de uitvaartkosten besparen enzovoort.
Als u vastloopt in de regelgeving of in het regelen van de uitvaart dan helpen wij u graag en deskundig met  goed advies. Wij helpen u om alles correct te doen en op deze manier  bespaard u op het het nodige. Breedfacilitair/uitvaartconcurrent rekent per uur of een deel daarvan met u af, zo weet u dat u nooit teveel gaat betalen.

Verzorging en uitvaartkist
Zoals al geschreven kunnen wij voor u ook de verzorging van de overledene en het opbaren thuis voor u regelen en ook de inkoop van de uitvaartkist voor u verzorgen.

Wij doen nog meer voor u
Behalve voor advies kunt u ook bij ons terecht voor uiteenlopende diensten zoals opbaring, het verzorgen van de overledene, rouwdrukwerk zoals rouwkaarten, dankbetuigingen, bidprentjes of de orde van dienst voor een kerk- of uitvaartdienst, het verzorgen van de aangifte, repatriëring vanuit het buitenland, het overbrengen van uw dierbare in Nederland  enzovoort.

Uitvaartconcuerrent.nl
Onder de werknaam Uitvaartconcurrent.nl kunnen en willen wij u voordelig en adequaat helpen. De Uitvaartconcurrent heeft een jaren lange ervaring op het gebied van de uitvaartverzorging zoals de verzorging, opbaren, het regelen van uitvaarten en het verzorgen van de plechtigheid,  wij helpen u heel graag.