Grafmarkering

Grafmarkeerder van Aluminium

Na een begrafenis duurt het vaak nog enkele maanden voor er een grafmonument geplaatst kan worden. Nabestaanden vinden een graf zonder aanduiding vaak erg onplezierig, daarom kunt u bij ons een tijdelijke grafmarkering voor het graf kopen. Nabestaanden hebben dan de gelegenheid om in alle rust een grafmonument uit te zoeken.De grafmarkering is te bevestigen op een markeerder of tegel zodat deze direct na de uitvaart bij het graf geplaatst kan worden. Niet op elke begraafplaats is grafmakering toegestaan, vraag dit na bij de beheerder van de begraafplaats. Op een natuurbegraafplaats is dit bijna nooit toegestaan.

Het plaatsen van een afbeelding is zeker mogelijk en dat is dan zonder meerprijs. U kunt de afbeelding na het plaatsen van uw bestelling sturen naar naar sublimatie@breedfacilitair.nl

Let op: er komt altijd eerst een proefdruk via de mail alvorens wij de grafmarkeerder gaan maken.

 Materiaal: Aluminium 0.5 mm Sublimatie
 Afmetingen: Formaat 1: 15 x 8,5 cm
  Formaat 2: A5
  Formaat 3: A4
 Afwerking: Een plakstrip op de achterzijde
 Kleuren: wit of geborsteld zilver
  TIP: op geborsteld zilver is een afbeelding met wit niet mogelijk
 Afbeelding/foto: Kleurenafbeelding met veel wit is alleen mogelijk op een plaat met een witte achtergrond.   Wilt u toch een foto met veel wit plaatsen dan zal de kleur wit te kleur van de achtergrond aan gaan nemen.
Het plaatsen van een zwart-wit afbeelding is wel mogelijk op een witte plaat en de plaat van geborsteld zilver. Maar ook op deze laatste zal wit dan zilverkleurig zijn.
 Levensduur: De afbeelding vervaagd op den duur door het zonlicht. Indien gewenst kunnen we de plaat behandelen met UV werende spray, dit vertraagd de verkleuring. Letwel, de plaat wordt dan mat afgeleverd i.p.v. hoogglans